Barnyoga är en stor portion rörelseglädje varvat med stillhet och vila! Med yogan övar vi balans, koordination och rörlighet, bygger upp styrka och smidighet. Vi tränar också förmågan att slappna av. Allt detta ger en utmärkt grund för kroppskännedom hos barn.

 

Barnyogan ger en allsidig grund för fortsatt aktivtet, oavsett inriktning. Ett bra komplement till andra aktiviteter. Den befrämjar den motoriska utvecklingen på ett roligt och lekfullt sätt. Många barn rör sig för lite, andra håller ett alldeles för högt tempo. Alla barn behöver en bra balans mellan fysisk aktivitet, vila och avslapppning.

 

Den mentala träningen är även den oerhört viktig för barn. I yogan skapar vi sagor och berättelser genom att föreställa oss de olika djuren och symbolerna för de olika yogapositionerna - det främjar kreativiteten och fantasin. 

 

Och kanske mest viktigt av allt - vi har väldigt roligt tillsammans! 

Ingen barnyogakurs är inplanerad för tillfället.

 

Nytt! Du som arbetar med barn på skola, förskola eller förening har nu möjligheten att boka mig för ett kortare eller längre  barnyogaprojekt under dagtid. Ni håller lokal och jag kommer ut till er. Ring för mer information.

Om ditt arbetslag önskar ett kvällspass i barnyoga för att själva få inspiration går det bra att boka mig för ett eller flera tillfällen. 

Välkommen att kontaktat mig för upplägg och prisinformation! 070-3732082